Trappen en balustrades
Trappen en Balustrades

Een trap of trapleuning laten plaatsen? Jouw trap laten schilderen, renoveren, bekleden, …?

Ontvang vrijblijvend offertes op maat.

Terras

Vandaag schijnt de zon. Volgend weekend misschien niet. Wacht niet, en bel vlug een paar vrienden. Het kan gezellig worden. Geniet elke dag van de zon, of van een zwoele zomeravond, op een terras. Met vrienden wat praten in een rustgevende omgeving, iets eten en drinken, en als het donker wordt, met aangepaste verlichting en muziek echt nagenieten.

 

Warme zomerdagen lenen zich uitermate om te zonnen. Uw stoel en glaasje wijn staan altijd klaar. Het plonsbad zorgt ondertussen voor de kinderen. Zij kunnen u via de tuintrap makkelijk bereiken. ‘s Avonds kan het hele gezin dan samen van het diner genieten. Uw keuken is immers vlakbij.

 

Eten in de buitenlucht herinnert je aan je vakantie in het zuiden. Beleef het thuis. Tijdens dat warme weekend in juni. Of april. En september, tijdens een warme indian summer. Je terras staat altijd klaar.

 

Materiaal terras

Terrasvloeren zijn er in vele vormen en maten. Houten planken, stenen tegels, composiet houten planken, aluminium planken. Wij gebruiken graag composiet-hout en aluminium.

 

Composiet houten vloeren geven een warm en natuurlijker gevoel. Het komt het dichts bij hout en is toch deels artificieel. Wij hebben ze in 4 verschillende kleuren.

 

Aluminium is relatief nieuw om als vloer te gebruiken. Het heeft enkele voordelen tegenover hout en composiet. Het neemt geen vocht op, zet dus niet uit en vervormd nooit. Aangezien het snel opdroogt is er veel minder mosvorming.
Het geeft een zeer modern en strak uiterlijk. En is in verschillende kleuren mogelijk. Op aanvraag is het in alle Ral kleuren mogelijk.
Het is te verkrijgen tot 7m lengtes. Dus er zijn geen kopse verbindingen nodig in de meeste gevallen.

 

Onze terras constructies bestaan uit aluminium en roestvrijstalen onderdelen. Beide materialen zijn corrosie bestendig, zonder bescherming. Aangezien aluminium in zijn blanke vorm geen esthetisch verantwoorde uitstraling heeft, worden onze onderdelen behandeld met poederlak. Dit procedé wordt reeds tientallen jaren toegepast in de ramen industrie.

 

Offertes voor trappen / balustrades ontvangen?

Een trap of trapleuning laten plaatsen of jouw trap laten schilderen, renoveren, bekleden, …? Maak gebruik van onderstaand formulier en ontvang vrijblijvend offertes op maat aan van erkende vakmannen uit jouw buurt.